Albert Park

This 12th floor penthouse, 40m long with 180 degrees views was transformed into an outdoor oasis that framed the stunning view, whilst providing the owners 2 outdoor living zones. One end boosts a spa and daybed, whilst the focal point at the other end is a water feature that sits level with the top of the balustrade, to not detract from the view. Linking the areas is an avenue of planter boxes planted with olive trees which are up lit, making this rooftop spectacular at night.

MATERIALS

Stainless steel framed, blue slumped glass water feature, 2 tiered 2.5m x 2.5m planter boxes and daybed were all manufactured using LICOM76™, marine grade external cushions

ELEMENTS

Water feature, KUBE Series Planter Boxes, daybed, lighting, planting, irrigation, external cushions

bottom shadow