The Pyrmont Apartment Foyer

H2O Designs created a striking sculptural water feature to refurbish the existing pond. Tall and sleek, this acts as a centrepiece and can be seen from all angles in the foyer. Its curved shape is subtly highlighted by the natural light filtering through the skylight above. The stainless steel metalcote finish adds a unique shine and sparkle.

Water flowing from the sculpture’s bubbler is caught in a custom designed water table below. This perched base increases the height of the feature whilst providing a light cascade of water over the negative edge into the existing pond.

MATERIALS

Water feature in a metalcote finish,  measuring 1.5m wide and 2.5m high. Supporting water table with a negative edge, measuring 2.2m in diameter. All products were manufactured with LICOM76™.

ELEMENTS

Water feature

bottom shadow